På Louisehøj er alle selskaber hver gang en helt særlig begivenhed, hvor du får en totaloplevelse i uforstyrrede omgivelser. Louisehøj er meget mere end blot lokaler - her handler det om ro og harmoni.

Ved et selskab på Louisehøj får du og dine gæster hele villaen for jer selv og med egne kokke og tjenere, som kun betjener jer. På den måde har du masser af muligheder for nærvær og forkælelse af dine gæster.

LOUISEHØJ I DAG

Den smukke gamle villa med den pragtfulde udsigt over fjorden er i dag indrettet med helt nye møde- og selskabsfaciliteter, og med Louisehøj har Hotel Koldingfjord fået en perle, som det bliver svært at finde magen til andre steder i Danmark.

Bliv inspireret

LOUISEHØJ HAR DET HELE

Villaen rummer selskabslokaler for op til 32 gæster samt mødefaciliteter for op til 12 personer. Derudover byder Louisehøj på egen vinkælder, 2 ekstra gruppelokaler - hvoraf det ene er et kreativt rum, et businesscenter, et herreværelse, en vinterhave, lille vestvendt terrasse samt eget køkken.

Praktisk info

HISTORIEN BAG

Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie har det fine hus ført en omtumlet tilværelse, men i 2009 har Louisehøj gennemgået en nænsom restaurering, der åbner mulighed for eksklusive arrangementer.

Læs mere her